Field Service - Nijkamp

  • Field Service
  • Binnen- en Buitendienst in control
  • Koppeling met ERP/WMS/CRM
  • Mobiele App

Nijkamp plaatst lichtmasten en verricht de daarbij voorkomende elektrotechnische werkzaamheden. Daarnaast verzorgt Nijkamp preventief en correctief onderhoud met de Field Service oplossing van 2G.

 

Het snel kunnen factureren en de inzet van tablets in het veld is van doorslaggevend belang om voor de Field Service oplossing van 2G te kiezen.

 

Onze oplossing is de spin in het web voor de automatisering van de uitvoeringsprocessen en gekoppeld aan o.a. ERP, WMS en CRM.
De werkopdrachten worden in de 2G oplossing geïmporteerd, gepland, en beschikbaar gesteld aan de buitendienstmedewerkers.
Direct nadat de buitendienstmedewerker zijn opdracht heeft afgemeld wordt automatisch de factuur klaargezet en de administratie op de hoogte gebracht. Snel en efficient!

 

Naast het reguliere onderhoud voert Nijkamp ook speciale projecten uit, bijv. de inventarisatie van alle lichtmasten in het gebied Binnenmaas.
Middels een realtime koppeling met het lichtmast-beheersysteem worden de te inventariseren lichtmasten direct in het veld bijgewerkt. De Android app is hiertoe voorzien van een interactieve kaart waarop plaatsing en actuele informatie van lichtmasten wordt ingegeven.