Coatinc

  • Sneller, minder fouten, meer overzicht
  • Orderadministratie en -planning
  • Facturatie
  • Integratie met financiële boekhouding

The Coatinc Company is een internationale organisatie, gespecialiseerd in het behandelen van staal- en metaaloppervlakken (o.a. verzinken, poedercoaten, natlakken, duplexprocedé).

 

Het administratieve- en planningsproces in de handelsondernemingen van Coatinc Company is complex. Zo kan elke order uit vele orderregels bestaan, met per orderregel verschillende leveringsbonnen en inkoopfacturen.

 

2G ontwikkelde een slimme applicatie die in alle fasen van het proces overzicht schept en gegevens structureert (van leveringsbon voor toeleveranciers, tot planning, tot factuur voor de klant).

 

In het verleden was het een voortdurende zoektocht naar de juiste gegevens, bij het beheren van orders en het aanmaken van offertes en verkoopfacturen. Het administratieve proces legde daarmee onevenredig veel beslag op de capaciteit van het team op kantoor.

 

Met de door 2G geleverde applicatie gaat het aanmaken van leveringsbonnen nu 5 tot 10 maal sneller. Verkoopfacturen worden automatisch weggeschreven naar het financiële systeem.
De maatwerkapplicatie levert The Coatinc Company een enorme tijdsbesparing op. Bovendien wordt orderinformatie nu ook eenvoudig via het web ontsloten.